ΒιογραφίαΟ Αλέξανδρος Μολφέσης, σπούδασε Μουσική, Αγγλικά και Οικονομικά στην Αθήνα, και έκανε την πρώτη του εκπομπή το 1982 στο 2ο πρόγραμμα της ΕΡΤ, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με τη δισκογραφία ως συνθέτης και τραγουδιστής.

Το 1989, ξεκίνησε στην Ιδιωτική Ραδιοφωνία, από τον TOP FM, και στη συνέχεια πέρασε από τον HΧΩ FM, τον ΑΝΤ1 και τον Jeronimo Groovy.
Από το 1993 έως το 1995, διετέλεσε Γενικός διευθυντής του Cool FM.
Έγινε γνωστός από την καθημερινές  του εκπομπές «Αλεξίσφαιρο» και «Make my Day».

Εργάστηκε ακόμα, στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 από το 1989 έως το 1996, ως εκφωνητής, ραδιοφωνικός παραγωγός και αφηγητής του τηλεπαιχνιδιού Ο Τροχός της Τύχης.
Το 1996/97 ανέλαβε την πρωινή ζώνη του Capital Radio, και στη συνέχεια αποχώρησε από τα FM για να ασχοληθεί με επιχειρηματικά projects, με μεταφράσεις / υποτιτλισμούς Βρετανικών και Αμερικανικών σειρών αλλά και νέες δισκογραφικές παραγωγές.


Το 2010, επέστρεψε στο ραδιόφωνο, ιδρύοντας τον διαδικτυακό σταθμό CoolWeb-Radio.
Το 2013-15 συνεργάστηκε με τον StageRadio, κρατώντας την καθημερινή πρωινή ζώνη & αναλαμβάνοντας τη μουσική επιμέλεια του σταθμού, ενώ παράλληλα εργάζεται μέχρι σήμερα για τo Disney Channel ως εκφωνητής, μεταφραστής & voice over artist.
Το 2016 σχεδίασε και δημιούργησε μαζί με τον Σωτήρη Μπαρσάκη, τον athensradio.online.
Το 2018 ανέλαβε την Διεύθυνση τον σχεδιασμό προγράμματος και την prime time ζώνη του σταθμού 10.00 - 13.00 του Atlantis 105,2. Παραιτήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018.
Τέσσερις νέες δισκογραφικές δουλειές αναμένονται να κυκλοφορήσουν στα τέλη του 2020 / αρχές 2021. "Αναμνήσεις απ΄τον Πλούτωνα", "Στην Σοφίτα του Κώστα Τουρνά", "Καμπαρέ" και το retrospective album "Αλέξανδρος Μολφέσης και ΑΣΤΑΡΤΗ".

Συνεργασίες

Έχει κατά καιρούς συνεργαστεί με τους: Γιώργο Μαρίνο, Σοφία Μιχαλίτση, Ζακ Μεναχέμ, Μάκη και Ηλία Αχλαδιώτη, Δημήτρη Κολλάτο, Νίκο Μαστοράκη, Μεγακλή Βιντιάδη, Γιώργο Πολυχρονίου, Πέτρο Ευθυμίου, Λόλα Νταϊφά,  Ροδόλφο Μορώνη, Πάνο Κοκκίδη, Πόπη Χατζηδημητρίου, Παναγιώτη Κωστάκη, Ζωή Ρηγοπούλου, Ιλάν Σολομών, Κορίνα Μουστάκα, Ακίνδυνο Γκίκα κ.α.